Beeldbox


BEELDBOX:
MAKEN.
KIJKEN.
DELEN.

Je visie zichtbaar maken.

Beeldbox is de mooiste manier om samen met andere ogen naar de organisatie te kijken.
Iedere organisatie heeft een eigen identiteit en cultuur, vormgegeven door de mensen die er werken, met ieder hun eigen ervaringen en ieder een eigen visie. Die identiteit is niet altijd even zichtbaar en als je het aan mensen vraagt is het vaak ook moeilijk om die onder woorden te brengen. In een beeldbox traject maken we die verborgen identiteit zichtbaar.

BEELDBOX brengt beweging.

De kracht van beeld is dat je er makkelijk over praat en je het goed kunt delen. Bijvoorbeeld door een beeldbox op de vergadertafel, bij de receptie of een print die aan de muur hangt.
Denken in beelden zet even alles op z’n kop. Met plezier, spelen en creativiteit ontstaat een beeldende dialoog over het werk, plannen, visie en toekomst.

Een boeiend proces.

Iedereen die betrokken is bij het maken van een beeldbox zal ervaren hoe leuk en bevrijdend het is om te mogen denken in beeld. Je hoeft niet in de eerste plaats je gedachten te verwoorden, maar alleen te kijken.
Dat geeft ruimte aan die dingen die moeilijk zijn te benoemen, maar wezenlijk zijn in groepsprocessen en samenwerkingsverbanden.

Beeldbox inspireert.

In het Beeldbox proces is er aandacht voor de beleving van het individu. Ieder mens is een elementaire motor die verandering op gang kan brengen.
Beeldbox is een creatief middel om de kracht van die motor zichtbaar te maken. De beelden, met inhoudelijk en artistiek niveau, inspireren mensen in organisaties tot samenwerken en meedenken.

Maken, kijken, delen.

De beelden in de box kun je op veel manieren inzetten in de organisatie:
Op groot formaat ingelijst aan de muur, in online publicaties, in drukwerk, in presentaties, als relatiegeschenk.


“Als je het bekende loslaat ontdek je nieuwe mogelijkheden.
Het is geweldig om geinspireerd te worden door anderen.”

Alles begint met kijken. En kijken kost niets.

Wij laten u graag zien wat we met beelden hebben bereikt in organisaties. In een gesprek van ongeveer een uur verkennen we samen of we iets kunnen betekenen voor uw organisatie.
Het BEELDBOX proces kan verschillende vormen hebben. Van anderhalf uur tijdens een inspiratiedag tot een uitgebreide workshop waar mensen zelf beelden gaan vastleggen.
Kennismaken kost niets. Zo heeft iedereen de kans om te ontdekken wat BEELDBOX kan betekenen en kunnen we een werkwijze kiezen die past bij uw wensen.


“BEELDBOX is een blijvende bron van inspiratie. Een aantal beelden uit de box hangen bij ons groot aan de muur. Alle medewerkers en bezoekers zien ze. Daardoor blijven ze ook beweging brengen.
Ze dienen als inspiratie tijdens bijvoorbeeld vergaderingen, een rondleiding of een eerste contact met iemand van buiten de organisatie”.

Bel ons. Want eerst kijken kost niets.

We komen graag naar u toe om te ZIEN wat we kunnen doen!

Cas Slagboom
06 17626551

Nathalie Nijkamp
06 16026995

mail@motionworks.nl